//Να σας συστήσουμε την Paola Antonini

Να σας συστήσουμε την Paola Antonini

Στην Skin and Hair είναι αναπόσπαστο μέρος της εταιρικής μας υπόσχεσης, η αγάπη και η αποδοχή τόσο του εαυτού μας, όσο και των γύρω μας. Μέσα από μια σειρά ενημερωτικών άρθρων και παρουσιάσεων, συστήνουμε στο ευρύ κοινό δημιουργούς και καλλιτέχνες των οποίων το έργο υμνεί τη διαφορετικότητα.

Γιατί για εμάς, Αγάπη σημαίνει Κατανόηση και Αποδοχή, όχι Παρέμβαση!

Σήμερα, θα σας παρουσιάσουμε μια σπουδαία γυναίκα, την Paola Antonini, η οποία θέλει να δείξει την αλήθειά της και το κάνει με τέτοιο τρόπο που εμπνέει όλους εμάς.

Η Paola Antonini γεννήθηκε το 1994 και μεγάλωσε στη Βραζιλία. Από νεαρή ηλικία ασχολήθηκε με το μόντελινγκ και πολύ σύντομα απέκτησε κοινό που την ακολουθούσε στα social media.

Το ατύχημα της Paola Antonini και ο ακρωτηριασμός του ποδιού της

Για την Paola όλα πήγαιναν υπέροχα. Έβλεπε τα όνειρά της να πραγματοποιούνται μέχρι εκείνο το απόγευμα στα τέλη του 2014.

Η Paola μαζί με τον φίλο της αποφάσισαν να πάνε εκδρομή για να γιορτάσουν την Πρωτοχρονιά. Eίχαν μόλις φορτώσει τα πράγματά τους στο αυτοκίνητο, όταν ένας μεθυσμένος οδηγός χτύπησε την Paola.

Διακομίστηκε στο νοσοκομείο με τους γιατρούς να δίνουν μάχη για να σώσουν το πόδι της. Έπειτα από τέσσερα χειρουργεία οι γιατροί κατέληξαν πως είναι αναγκαίο να ακρωτηριάσουν το αριστερό της πόδι.

Αρχικά ακρωτηρίασαν το σημείο κάτω από το γόνατο όμως στην πορεία κρίθηκε απαραίτητο να επεκταθεί ο ακρωτηριασμός και πάνω από αυτό.

Η Paola ξεκίνησε και πάλι από την αρχή. Έμαθε να περπατά με το πρόσθετο μέλος και βρήκε ξανά τους ρυθμούς της.

«Είμαι ευτυχισμένη που είμαι ζωντανή και ευγνώμων που έχω μια δεύτερη ευκαιρία για να απολαύσω τη ζωή» θα επαναλάβει όσες φορές τη ρωτήσουν για το ατύχημά της.

«Αυτό που μου συμβαίνει το βλέπω σαν μια νέα ευκαιρία ζωής»

«Να ελπίζετε πάντα στον Θεό. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για τις προσευχές και την αγάπη σας. Αυτό που μου συμβαίνει δεν το βλέπω σαν τραγωδία, αλλά σαν μια νέα ευκαιρία ζωής. Σας ευχαριστώ που με κρατάτε ζωντανή, και στην τελική μόνο αυτό έχει σημασία». Η Paola δεν ξεχνά να υπενθυμίζει σε όλους πως η κάθε δυσκολία έρχεται στη ζωή μας μάς κάνει πιο δυνατές και μας δείχνει τον δρόμο για μία ζωή επικεντρωμένη στα ουσιώδη.

Μήνυμα της Paola Antonini για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

“Η σημερινή ημέρα είναι μια τόσο σημαντική μέρα. Όταν ακρωτηριάστηκε το πόδι μου, πριν από 7 χρόνια, πανικοβλήθηκα. Πώς θα ήταν η ζωή μου; Πώς θα ήταν η σχέση μου με το σώμα μου;
Δεν ήταν λιγότερο όμορφο. Ήταν απλώς διαφορετικό.
Θυμάμαι πάντα εκείνη την αρχική στιγμή γεμάτη αβεβαιότητες και είναι ωραίο να βλέπω πώς όλες οι αμφιβολίες θα μετατραπούν σε απαντήσεις. Ήταν ωραίο να ξαναβρούμε τη «γυναίκα» και να ανακαλύψουμε ότι η ομορφιά μας είναι παντού, είτε είμαστε το φυσικό μας σώμα είτε όχι.
Την ίδια στιγμή που ήταν δύσκολο, ήταν ωραίο να ξαναμάθω πώς να ισορροπώ τον εαυτό μου. Κοιτάζω πίσω και ξέρω ότι οι φόβοι και οι αβεβαιότητες θα υπάρχουν πάντα, αλλά ξέρω ότι θα κυριαρχεί το θάρρος.
Αφήνω αυτό το ακρωτηριασμένο μέρος του εαυτού μου.
Μην αφήσετε ποτέ κανέναν να σου πει ότι δεν είσαι ικανός. Είστε.
Αγαπήστε τον εαυτό σας, αγαπήστε το σώμα σας, αγαπήστε την ουσία σας. Ξέρω ότι μερικές φορές φαίνεται αδύνατο, αλλά τίποτα δεν είναι de facto. Να είστε πάντα περήφανοι για αυτό που είστε.
Καθημερινά λέω στον εαυτό μου: Είσαι όμορφη, δυνατή, θαρραλέα και μοναδικοί! Στο τέλος της ημέρας, με όλα τα θετικά και τα αρνητικά σου και όλα τα ελαττώματα σου, είσαι απίστευτη!

Η αγάπη, η αποδοχή του εαυτού μας και η αναγνώριση των θετικών του στοιχείων απαιτεί χρόνο.

Εμείς, στην Skin and Hair, είμαστε εδώ για να αποτελέσουμε μέρος αυτού του ταξιδιού και να σας μυήσουμε στην πραγματική ομορφιά.

We Love Yourself