//Να σας συστήσουμε την FEEL GOOD COUTURE!

Να σας συστήσουμε την FEEL GOOD COUTURE!

Στην Skin and Hair είναι άμεση αποστολή μας η προαγωγή της υγείας του δέρματος, σε όποια κατάσταση και αν αυτό βρίσκεται. Μέσα από μια σειρά ενημερωτικών άρθρων και παρουσιάσεων, συστήνουμε στο ευρύ κοινό δημιουργούς, των οποίων το έργο υμνεί τη διαφορετικότητα και μεταξύ άλλων συμβάλλει στην διευκόλυνση της ζωής των ανθρώπων με δερματικές παθήσεις.

Σήμερα, θα σας συστήσουμε το brand FEEL GOOD COUTURE, το πρώτο brand premium ρούχων που απευθύνονται σε ευαίσθητα δέρματα.

Η εταιρεία ιδρύθηκε από την Eczema Warrior και σχεδιάστρια μόδας, Joanna Blein, με στόχο να αλλάξει το τοπίο της μόδας χρησιμοποιώντας βιώσιμες πρακτικές και τα καλύτερα φυσικά υφάσματα, φιλικά προς το δέρμα για να δημιουργήσει υψηλά standards.

Η ιστορία της Joanna

“Το όνομά μου είναι Joanna Blein και ήμουν ισόβια πολεμιστής του εκζέματος. Όλη μου τη ζωή έπασχα από σοβαρή ατοπική δερματίτιδα (4 δεκαετίες τώρα για την ακρίβεια + η ροδόχρους ακμή, η περιστοματική δερματίτιδα και η αλωπεκία δεν είναι για εμένα ξένες), οπότε γνωρίζω πολύ καλά πόσο εξουθενωτική και απομονωτική μπορεί να είναι αυτή η δερματική κατάσταση”.

“Έψαχνα απεγνωσμένα για ασφαλή αλλά μοντέρνα ρούχα φιλικά προς το έκζεμα, κάτι που θα μπορούσα να φορέσω στο γραφείο και που θα μπορούσε να μου φέρει την ανακούφιση, αλλά δεν βρήκα τίποτα, αλλά ανακάλυψα κάτι άλλο όμως. Ανακάλυψα ότι υπάρχουν πολλές γυναίκες σαν εμένα, που υποφέρουν από δερματικές παθήσεις και ονειρεύονται τα ρούχα που θα κρατήσουν το ευαίσθητο δέρμα τους χαρούμενο και θα τους κάνουν να νιώσουν σαν βασίλισσα του στυλ“.

Ήρθε η ώρα

“Αυτή ήταν η στιγμή που αποφάσισα να δημιουργήσω τη δική μου μάρκα να νιώθω καλά, φυσικά, ασφαλή και άνετα κομψά ρούχα για εσάς και εμένα, γυναίκες με ευαίσθητο δέρμα και έντονες δερματικές παθήσεις.

Γιατί; Γιατί είναι δικαίωμά μας να νιώθουμε καλά με τα ρούχα μας.

Αλλά το FEEL GOOD COUTURE ™ δεν αφορά μόνο τα ρούχα φιλικά προς το δέρμα. Είναι, επίσης, σε αποστολή να διαγράψει κάθε στίγμα για τις παθήσεις του δέρματος. Μετά από χρόνια ταλαιπωρίας και σιωπής, νιώθω μια τεράστια επιθυμία να μιλήσω, γιατί ο κόσμος πρέπει να γνωρίζει ότι οι δερματικές παθήσεις είναι κάτι περισσότερο από αυτό που φαίνεται”.

Joanna Blein

H αποστολή του FEEL GOOD COUTURE είναι να κάνει τα άτομα με δερματικές παθήσεις να αισθάνονται ξανά καλά. Μέσα και έξω. Ακόμα και στις πιο κακές ημέρες της έξαρσης των δερματικών παθήσεων.

Το brand ακολουθεί μια προσεκτική προσέγγιση στο σχεδιασμό των ρούχων και δίνει έμφαση στην ποιότητα κατασκευής, την άνεση, την ασφάλεια αλλά και το στυλ. Τα προϊόντα FEEL GOOD COUTURE σχεδιάζονται στην Ελβετία και κατασκευάζονται στην Ιταλία.

Η αυτοαγάπη, η αποδοχή του δέρματός μας και η αναγνώριση των θετικών του στοιχείων απαιτεί χρόνο.

Εμείς, στην Skin and Hair, είμαστε εδώ για να αποτελέσουμε μέρος αυτού του ταξιδιού και να σας μυήσουμε στην πραγματική ομορφιά του δέρματος.

We Love Yourself

https://joannablein.co/