//Ο Δρ. Σωτήρης Θεοχάρης στο 22o International Master Course on Aging Science στο Παρίσι.

Ο Δρ. Σωτήρης Θεοχάρης στο 22o International Master Course on Aging Science στο Παρίσι.

Ο Δρ. Σωτήρης Θεοχάρης, Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος και Δερματοχειρουργός, Επιστημονικός Δ/ντής της Skin and Hair Medical Care παρακολούθησε το 22o Συνέδριο Δερματολογίας & Πλαστικής Χειρουργικής IMCAS (International Master Course on Aging Science) 2020, που διεξήχθη στο Παρίσι, από τις 30 Ιανουαρίου έως και την 1η Φεβρουαρίου.

Στο πλαίσιο ενός εμπλουτισμένου επιστημονικού προγράμματος με περισσότερους από 700 διακεκριμένους ομιλητές και 265 συνεδρίες, ο Δρ. Θεοχάρης παρακολούθησε ποικίλες θεματικές του συνεδρίου, όπως workshops για την ανατομία του προσώπου, τις εφαρμογές των νημάτων, τις ενέσιμες θεραπείες και τις επιπλοκές αυτών, καθώς και τη μεταμόσχευση μαλλιών.

Ο Δρ. Σωτήρης Θεοχάρης, στο πλαίσιο της ενημέρωσης του κοινού σχετικά με τη θεραπεία εφαρμογής υαλουρονικού οξέος, εφιστά την προσοχή όλων μας. Είναι εξαιρετικά σημαντικό να απευθύνεστε σε εξειδικευμένους Δερματολόγους ή Πλαστικούς Χειρουργούς για την εφαρμογή θεραπειών υαλουρονικού οξέος αλλά και άλλων ενέσιμων θεραπειών. Συγκεκριμένα, απαιτείται άριστη γνώση του δέρματος και της ανατομίας του προσώπου, διότι εγκυμονεί σοβαρότατος κίνδυνος επιπλοκών μέχρι και απώλεια όρασης.