//Έχεις κάνει πρόσφατα λιπομέτρηση;

Έχεις κάνει πρόσφατα λιπομέτρηση;

Η πρότυπη δερματολογική κλινική Skin and Hair, στο πλαίσιο παροχής θεραπειών σώματος, προσφέρει δωρεάν συνεδρίες με τον ειδικό διατροφολόγο κ. Αλέξανδρο Χάμο.

Οι συνεδρίες περιλαμβάνουν λιπομέτρηση και ανάλυση σύστασης σώματος, καταγραφή ιστορικού & διατροφικών επιλογών και τέλος σχεδιασμό εξατομικευμένου διατροφικού πλάνου για κάθε ασθενή.

Η πρώτη επίσκεψη στον διατροφολόγο είναι εξαιρετικά σημαντική, καθώς εκεί θα καταγραφεί το πλήρες ιατρικό ιστορικό του ασθενούς, θα καταγραφούν και θα αξιολογηθούν οι διατροφικές του συνήθειες, τα σωματομετρικά του χαρακτηριστικά και θα καθοριστεί ο στόχος της διατροφικής παρέμβασης. Ο ασθενής θα έχει την ευκαιρία να συζητήσει με τον ειδικό για το διατροφικό πρόγραμμά, το οποίο θα είναι απόλυτα προσαρμοσμένο στις ατομικές του ανάγκες.

Η σημασία της λιπομέτρησης

Με τη βοήθεια ενός ειδικού μηχανήματος υπολογίζεται το ποσοστό λίπους, που έχουμε στο σώμα μας είτε τμηματικά είτε στο σύνολό του, με τη μέθοδο της βιοηλεκτρικής εμπέδησης.

Βασική προϋπόθεση για να είναι επιτυχημένη και έγκαιρη η διαδικασία της λιπομέτρησης είναι να υπάρχει υδατική ισορροπία στο σώμα πριν την εξέταση.

Ειδικότερα, για να πραγματοποιηθεί με ακρίβεια η μέτρηση, θα πρέπει, μεταξύ άλλων, οι ασθενείς να μην έχουν φάει τουλάχιστον 2-3 ώρες πριν και να απέχουν από κάθε μορφή άσκησης τις τελευταίες 12 ώρες πριν τη λιπομέτρηση.

Στην κλινική μας, η λιπομέτρηση πραγματοποιείται στην πρώτη συνεδρία και αναλόγως την περίπτωση ενδιάμεσα του διατροφικού πλάνου.

Για να επισκεφθείτε δωρεάν τον ειδικό διατροφολόγο κ. Χάμο, καλέστε μας στο 210 9600 930.