//Επίσκεψη στο Παιδικό Χωριό SOS Βάρης

Επίσκεψη στο Παιδικό Χωριό SOS Βάρης

Η ομάδα της Skin and Hair, επισκέφθηκε το παιδικό χωρίο SOS Βάρης, την Τρίτη, 14/01/2020. Στην Ελλάδα αποτελεί τον μοναδικό φορέα παιδικής προστασίας, που προσφέρει στα παιδιά, οικογενειακού τύπου φροντίδα, αγάπη και ασφάλεια.

Ένα μέρος της ομάδας μας είχε την χαρά να επισκεφθεί και να ενημερωθεί για τις δράσεις, υπηρεσίες και δραστηριότητες του παιδικών χωριών SOS από την συντονίστρια επικοινωνίας και εύρεσης πόρων κ. Πανούση αλλά και να προσφέρει δωροεπιταγές για αγορά τροφίμων. Στο πλαίσιο της εταιρικής μας πολιτικής, από την πρώτη ημέρα της λειτουργίας της Skin and Hair υποστηρίζουμε, με όσα μέσα διαθέτουμε, σωματεία και φορείς, που το έχουν ανάγκη και επιτελούν αξιέπαινο έργο.

Κάθε Παιδικό Χωριό SOS είναι μια μεγάλη οικογένεια που αγκαλιάζει με αγάπη και φροντίδα  τα παιδιά που για κάποιο λόγο δεν μπορούν να μεγαλώσουν με τους βιολογικούς τους γονείς. Μέσα από τα κέντρα στήριξης, μαθησιακής και παιδαγωγικής υποστήριξης, ξενώνες βρεφών και νέων καθώς και ποικίλες δράσεις και παρεμβάσεις, η οργάνωση έχει διακριθεί ως μία από τις επτά κορυφαίες ΜΚΟ και στηρίζεται εξ ολοκλήρου σε δωρεές, ιδιωτικές ή εταιρικές χορηγίες κ.ά.

Ας γίνουμε όλοι αρωγοί αυτής της σπουδαίας προσπάθειας είτε προσφέροντας εθελοντική εργασία, είτε παρέχοντας υλικά αγαθά και κυρίως τρόφιμα, τα οποία τους είναι απαραίτητα.