//Η Skin and Hair στο 11ο Greece Race for the Cure® 2019.

Η Skin and Hair στο 11ο Greece Race for the Cure® 2019.

Την πρώτη της συμμετοχή στο μεγαλύτερο αθλητικό event, με κοινωνικό σκοπό στην Ελλάδα, είχε φέτος η πρότυπη δερματολογική κλινική Skin and Hair.

Στο πνεύμα της ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης για τη σημασία της πρόληψης, που πρεσβεύει η κλινική, από την πρώτη ημέρα λειτουργίας της, όλο το δυναμικό έλαβε μέρος στον περίπατο 2 χιλιομέτρων, ενάντια στον καρκίνο του μαστού, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, στην πρωτεύουσα.

Για 11η χρονιά, πραγματοποιήθηκε η διοργάνωση από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής», σε συνδιοργάνωση με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) και με την έγκριση της αμερικανικής Οργάνωσης Susan G. Komen.

Φέτος, για πρώτη χρονιά, ο 33ος Γύρος της Αθήνας, ο πλέον ιστορικός θεσμός στα αθλητικά δρώμενα της πόλης, που, από το 1982, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής της πρωτεύουσας, έγινε σύμμαχος στον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού, και ένωσε τις δυνάμεις του με το Greece Race for the Cure, σε μία διαδρομή 10χλμ με chip χρονομέτρησης.

Γυναίκες, άνδρες και παιδιά ενώθηκαν στον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού σε μια μεγάλη γιορτή για την υγεία, την ενημέρωση, μα πάνω απ’ όλα την πρόληψη.


Μια γιορτή για κάθε γυναίκα που κατάφερε να νικήσει αλλά και ένα ηχηρό μήνυμα, για να μη χαθεί ποτέ πια καμμία γυναίκα από καρκίνο του μαστού. 

#DrTheocharis #skinandhairmedicalcare #mediclateam #dermatologyclinic #greeceraceforthecure #beatcancer #preventbreastcancer