//Μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

Μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

Σεβασμός, ισότητα και προσβασιμότητα

Η Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία (Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες) καθιερώθηκε να εορτάζεται στις 3 Δεκεμβρίου από το 1992. Πρόκειται για μία πρωτοβουλία του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών για την προώθηση δράσεων υποστήριξης των συγκεκριμένων συμπολιτών μας, αλλά και ενημέρωσης και αφύπνισης της κοινωνίας μας.

Στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής της υπευθυνότητας, η Skin and Hair Medical Care από την ίδρυση της μέχρι και σήμερα φροντίζει για την άμεση εξυπηρέτηση και ασφαλή πρόσβασή των ατόμων με κινητικά προβλήματα καθώς και τη μέγιστη δυνατή αυτονομία τους. Με τη δημιουργία ειδικών ραμπών στην είσοδο και έξοδο της κλινικής, την τοποθέτηση δύο εσωτερικών ανελκυστήρων καθώς και με τους χειρουργικούς χώρους ειδικά διαμορφωμένους να εξυπηρετήσουν ΑμεΑ στηρίζουμε έμπρακτα τη δυνατότητα των συνανθρώπων μας να μπορούν να μας επισκεφθούν.

Παράλληλα, μέσα από πολυετείς κοινωνικές δράσεις, η δερματολογική κλινική Skin and Hair στηρίζει ενεργά και την εταιρεία προστασίας σπαστικών “πόρτα ανοιχτή”, η οποία αποβλέπει στην όσο το δυνατόν πιο ολική αντιμετώπιση των αναγκών του ανθρώπου που πάσχει από εγκεφαλική παράλυση.

Προσβλέπουμε σε ένα μέλλον με πραγματική ισότητα προς όλα τα μέλη της, όπου όλοι οι άνθρωποι με αναπηρίες θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε όποιο μέρος επιθυμούν χωρίς περιβαλλοντικά, κοινωνικά ή άλλα εμπόδια.

#DrTheocharis #skinandhairmedicalcare #skinandhairteam #worldday #peoplewithdisabilities #amea #dermatologyclinic #glyfada