//Στηρίξτε και εσείς την Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών και κάντε μια πράξη αγάπης!

Στηρίξτε και εσείς την Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών και κάντε μια πράξη αγάπης!

Οι άγιες ημέρες των Χριστουγέννων πλησιάζουν και έχουν ήδη ξεκινήσει οι εορταστικές δράσεις της Εταιρείας για ακόμη μία χρονιά!

Μετά την επιτυχημένη διεξαγωγή του «Open Door Run», που πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβριο του 2019, φέτος η Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών/Πόρτα Ανοιχτή, λόγω των μέτρων της πανδημίας,  θα διοργανώσει τον αγώνα δρόμου Virtual και σας καλεί όλους να στηρίξετε ένθερμα τη δράση αυτή.  

Ο αγώνας δρόμου έχει κοινωνικό χαρακτήρα, καθώς όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση της ΠΟΡΤΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ και συγκεκριμένα για την ανέγερση της νέας Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης “ΑΡΙΑΔΝΗ” για ενήλικες με εγκεφαλική παράλυση.

Οι εγγραφές πραγματοποιούνται από την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου (Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία) μέχρι την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου.

Επίσης, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, μπορείτε να πραγματοποιείτε τις χριστουγεννιάτικες αγορές σας από την Διαδικτυακή Χριστουγεννιάτικη Εορταγορά της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών και να προμηθευτείτε τα δώρα των εορτών για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Μέσα από τον πολυσέλιδο εορταστικό κατάλογο της εταιρείας έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε μία μεγάλη ποικιλία από χειροποίητα δώρα, όπως χριστουγεννιάτικα στολίδια, κοσμήματα, είδη σπιτιού, λιχουδιές, βιβλία, παιχνίδια και άλλα, όλα δημιουργημένα από τα χέρια των παιδιών και των ενηλίκων της εταιρείας.

Στην Skin and Hair Medical Care δείχνουμε έμπρακτα την αγάπη και στήριξη μας προς την Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών κάθε χρόνο αγοράζοντας τα χριστουγεννιάτικα δημιουργήματα και σας προτρέπουμε να στηρίξετε και εσείς τις δράσεις αυτές.

Η Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών/Πόρτα Ανοιχτή, έχει σκοπό την ανάπτυξη της πρόνοιας για ανθρώπους που πάσχουν από εγκεφαλική παράλυση στην Ελλάδα. Στο πρότυπο Κέντρο «Πόρτα Ανοιχτή» στην Αργυρούπολη προσφέρονται καθημερινά υπηρεσίες εκπαίδευσης και αποκατάστασης σε 240 παιδιά, εφήβους και ενήλικες με εγκεφαλική παράλυση.  

Από την ίδρυσή της, το 1972, η Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών χάραξε μια μακριά και έντιμη πορεία με αποστολή της να προσφέρει ίσες ευκαιρίες στους ανθρώπους με εγκεφαλική παράλυση, ώστε να αναπτύξουν, όσο γίνεται, τις εμπειρίες και τις φυσικές τους ικανότητες και, με κατάλληλη υποστήριξη, να κατακτήσουν τη θέση που τους αρμόζει στην κοινωνία.

https://www.eps-ath.gr/el/