ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΔΕΡΜΑΤΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΡΙΧΩΤΟΥ

Διαθέτουμε το πιο σύγχρονο σύστημα για τη δερματοσκόπηση του τριχωτού, το σύστημα FotoFinder Trichovision® το οποίο προσφέρει εξαιρετικές τριχοσκοπικές και κλινικές εικόνες.


Μέσω της αποκλειστικής του υπηρεσίας TrichoLAB, προσφέρει ολοκληρωμένες λειτουργίες υψηλότατης ανάλυσης για λεπτομερή και ακριβή διάγνωση των παθήσεων των μαλλιών, συμπεριλαμβανομένου και του ψηφιακού τριχογράμματος.

Το FotoFinder Trichovision® περιλαμβάνει τεχνολογία ψηφιακής κάμερας για βιντεοτριχοσκόπηση με την υψηλότερη ακρίβεια. Οι κορυφαίοι επιστήμονες των μαλλιών στον κόσμο, θεωρούν το συγκεκριμένο μηχάνημα, το πολυτιμότερο διαγνωστικό εργαλείο για την τριχοσκοπική αξιολόγηση και τη διάγνωση .  Το λογισμικό FotoFinder Trichoscale pro, επιτρέπει να προσδιορίσουμε, ποσοτικά, το ακριβές μέγεθος της απώλειας των τριχών, στις αλωπεκίες και να αναλύσουμε σημαντικές παραμέτρους στη μελέτη τους.

Συνοπτικά θα λέγαμε ότι το FotoFinder Trichovision® εξασφαλίζει:  •  αξεπέραστη ποιότητα και απαράμιλλη ακρίβεια στην τριχοσκόπηση

  •  εκτεταμένες λειτουργίες μέτρησης και ανάλυσης των τριχών

  •  υπολογισμό της πυκνότητας, του πάχους και των ωοθυλακίων των τριχών

  • Video trichogram με αναφορές σε βάθος

  • άμεση σύνδεση και επιβεβαίωση της διάγνωσης με την υπηρεσία γνωμοδότησης της TrichoLAB


  Τέλος μπορεί να αποτελέσει συμπληρωματικό διαγνωστικό εργαλείο για παθήσεις του τριχωτού όπως είναι η γυροειδής αλωπεκία, η τριχοτιλλομανία, οι μυκητιάσεις του τριχωτού, ο δισκοειδής ερυθηματώδης λύκος (DLE), o θυλακικός λειχήνας, η πρόσθια ινωτική αλωπεκία, η ψωρίαση του τριχωτού, η σμηγματορροϊκή δερματίτιδα, οι θυλακίτιδες Decalves - Hofman κ.ά.