//Βράβευση της Skin and Hair ως η καλύτερη δερματολογική κλινική στην Αττική!

Βράβευση της Skin and Hair ως η καλύτερη δερματολογική κλινική στην Αττική!

Η δερματολογική κλινική Skin and Hair Medical Care απέσπασε συνολικά 3 βραβεία στα φετινά Medical Beauty Awards και αναδείχθηκε ως η καλύτερη δερματολογική κλινική στην Αττική για το 2020 με χρυσό βραβείο στην αντίστοιχη κατηγορία.

Σε μια εντυπωσιακή και άρτια διοργάνωση τηρώντας απόλυτα τα μέτρα προστασίας, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου η εκδήλωση απονομής και φωτογράφησης των βραβευθέντων κλινικών, εταιρειών αλλά και προϊόντων.

Ειδικότερα, η Skin and Hair απέκτησε το χρυσό στην κατηγορία Best Independ Derma Clinic, το αργυρό στην κατηγορία Attiki Independ Hair Clinic και το χάλκινο στην κατηγορία Best Botullinum Toxin Treatment.

Ο ιατρός Σωτήρης Θεοχάρης μαζί με την ομάδα της Skin and Hair

Ο Δερματολόγος – Δερματοχειρουργός κ. Σωτήρης Θεοχάρης και η υπεύθυνη Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας της κλινικής κα. Βικτώρια Σιμιτζή Μυκονιάτη παρέλαβαν από πλευράς της κλινικής τα βραβεία και ευχαρίστησαν τους διοργανωτές και την κριτική επιτροπή των φετινών Medical Beauty Awards.

Όπως δήλωσε ο Δρ. Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής και Πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ), «Οι θεσμοί, που προάγουν την πρωτοτυπία και τη βελτίωση των υπηρεσιών σε όλους τους χώρους, αλλά ειδικότερα στον χώρο της υγείας, αξίζουν την προσοχή και την ενίσχυσή μας». Η συγκεκριμένη διοργάνωση της Boussias Communications κατάφερε να αναδείξει και να επιβραβεύσει τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των σημαντικότερων επαγγελματικών χώρων στον τομέα της υγείας και της ομορφιάς.

Ο Δρ. Σωτήρης Θεοχάρης δήλωσε σχετικά «Η απόκτηση κάθε βραβείου είναι σημαντική, ωστόσο, η σχέση εμπιστοσύνης και η καθημερινή αγάπη, που εισπράττουμε από τους ασθενείς μας είναι για εμάς η καλύτερη επιβεβαίωση για τις ιατρικές υπηρεσίες, που παρέχουμε. Τα τελευταία χρόνια, η κλινική ακολουθεί μια οργανωμένη στρατηγικής εξωστρέφειας και επικοινωνίας και είμαστε βέβαιοι ότι ακόμη και εν μέσω της δύσκολης συγκυρίας η χώρα μας θα καταφέρει να επανέλθει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα με αισιοδοξία, ασφάλεια και ατομική ευθύνη. Ευχαριστούμε πολύ!».