//Να σας συστήσουμε την Tessa!

Να σας συστήσουμε την Tessa!

Η Tessa Schiethart, πιστοποιημένη προσωπική σύμβουλος για την εικόνα του σώματος, είναι μια γυναίκα, σαν όλες εσάς. Μια γυναίκα, που γεννήθηκε με ένα σπάνιο ορατό και αγγειακό σύνδρομο, που ονομάζεται Sturge Weber.

Μέσα από την προσωπική της εμπειρία, γνωρίζει το πώς είναι να ζεις με μια σπάνια δερματική πάθηση και πώς να αντιμετωπίζεις ιατρικά θέματα υγείας. Μέσα από αυτό, έχει δει πόσο πολύτιμη είναι η ζωή και έχει κατανοήσει ποια είναι ακριβώς αυτά, που έχουν πραγματικά αξία.

Καθοδηγούμενη από το πάθος της, οδηγεί τους ανθρώπους προς την προσωπική ανάπτυξη, τους διδάσκει εργαλεία και δεξιότητες για να βελτιώσουν την εμπειρία τους στη ζωή.

Ειδικότερα, η Tessa διοργανώνει ένα ακόμη σεμινάριο life coaching, με τίτλο «Within your skin», το οποίο θα ξεκινήσει εντός Απριλίου, για ανθρώπους, που υποφέρουν από δερματικά ή άλλα νοσήματα και θέλουν να καταλάβουν καλύτερα το σώμα τους, θέλουν να ανακαλύψουν τα σημάδια, που τους στέλνει, θέλουν να αποδεχτούν το σώμα τους αλλά δεν ξέρουν τον τρόπο.

Το πρόγραμμα ξεκινά στις 14 Απριλίου.

Για αυτούς τους ανθρώπους, η Tessa είναι εδώ. Για να σας εμπνεύσει και να μοιραστεί μαζί σας στρατηγικές και πολύτιμα εργαλεία, ώστε να διεκδικήσετε μια χαρούμενη, γεμάτη, υπέροχη ζωή, σε πείσμα οποιασδήποτε συνθήκης. 

Γιατί ο καλύτερος εαυτός σου είναι αυτός που αγαπάς!

Για να δείτε περισσότερα, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://www.tofacetheworld.com/

#tofacetheworld #withinyourskin